Selecteer de taal

ONVOORSPELBAAR, UITDAGEND, EDUCATIEF EN VOORAL SUPER SPANNEND!!!

Het spel

De eerste real-life escape game in Poperinge. Je laat je opsluiten met je team in één van onze games. Je hebt één uur de tijd om je uit de kamer(s) te puzzelen. Ontrafel de geheimen, kraak de codes en ga strategisch te werk. Beide games kunnen gespeeld worden in teams van 3 tot 8 spelers. Alles start vanaf het moment dat je de keuze maakt om de uitdaging aan te gaan. Na het boeken ontvang je uitgebreide instructies per email. Wees tijdig op de afspraak.

Voor wie?

Een sociale activiteit voor vrienden en familie van alle leeftijden! De ultieme teambuilding, familie- of gezinsuitstap, verjaardagsfeestje. 

20 gevoelens die je sowieso meemaakt als je een Guesthouse Escape Game speelt: opgewonden, ongeduldig, opgelucht, onder de indruk, vastberaden, zelfverzekerd, tevreden, twijfel, paniek, radeloos, focus, gefrustreerd, eureka, teleurgesteld, trots, opgejaagd, stress, ontgoocheling, vermoeid, euforie.

OMER

Poperinge, begin jaren '70.

 

Na het overlijden van zijn vrouw leidt Omer een teruggetrokken bestaan. Bezoekers komen nog zelden over de vloer. Maar als ze komen, dan houdt Omer ze liefst zo lang mogelijk bij zich.

 

Durven jullie zijn gast te zijn?

HET GEHEIM VAN OMER

De zoektocht bij Omer kan verdergezet worden…

 

Blijkbaar heeft Omer een geheim waarvan niet veel mensen op de hoogte zijn.

 

Zijn jullie gedreven om dit geheim te ontdekken?

Bereikbaarheid


Guesthouse Escape Poperinge bevindt zich in het centrum van Poperinge, op een boogscheut van de Grote Markt en op wandelafstand van het station (800 meter).


In de Gasthuisstraat en andere centrumstraten is parkeren betalend of van korte duur. Op het Oudstrijdersplein en de parking van Cultureel Centrum Ghybe (Werf) kan je gratis langparkeren.

In de onmiddellijke omgeving kan je een bezoek brengen aan het Hopmuseum of het Talbot House.